Service şi reparaţii maşini de spălat

Reparaţii maşini de spalat rufe, reparaţii masini de spălat vase, reparare uscător de haine

Maşina de spălat nu mai este un lux în ziua de azi, este o necesitate. Putem spăla haine, încălţăminte, perdele şi multe alte accesorii casnice textile, dar cu limita de greutate. Exagerarea în greutate duce la defectarea maşini, uzura prematură a rulmenţilor, distrugerea anumitor componente mecanice din interiorul acesteia.
Utilizarea anumitor detergenţi este foarte importantă, detergenţii de slabă calitate nu spală bine şi degradează în timp anumite componente. Noi recomandăm detergent bun, preţul îşi spune cuvântul.
Deasemeni, se pot utiliza filtre magnetice şi soluţii speciale pentru decalcefiere periodică.
Deoarece mulţi ne întreabă care maşină este mai bună, cea cu încărcare pe deasupra (top loader) sau cea cu încărcare prin faţă (front loader), vă putem oferi câteva indicaţii. Testele au arătat că maşina front loader foloseşte mai puţină apă, energie electrică şi detergent faţă de cele top loader, deci este mai economică la costuri de utilizare. Pe parte mecanică, toate au avantaje şi dezavantaje, de aceea recomandăm achiziţia unei maşini cu o perioadă de garanţie cât mai mare.

Reparăm orice marcă de maşină de spălat rufe, maşină de spălat vase, uscător de haine, etc. Intervenţiile sunt rapide, durata de rezolvare este în funcţie de piesele necesare, poate fi de la câteva ore la 2-3 zile maxim. Reparăm module electronice defecte, nu apelăm la intermediari, folosim doar piese electronice de calitate. Normal se oferă garanţie şi la modulele reparate.
Aducem pe comandă piesele care nu sunt pe stoc, oferim garanţie la piese şi la manopera efectuată.
Înainte de a ne chema, verificaţi dacă apa este pornită şi aveţi curent în priza pe care o folosiţi. Tehnicienii noştri sunt pe teren de la ora 9 până la 17, orice sesizare este preluată şi transmisă în timp util şi poate fi rezolvată în ziua respectivă. Acoperim cu succes oraşul Ploieşti şi zonele limitrofe, programări în limita timpului disponibil.


Mergi sus