Reparaţii, service şi întreţinere aparate de aer condiţionat

Reparaţii aer condiţionat

Aerul condiţionat reprezintă o necesitate în orice casă, apartament sau sediu de firmă. Fără aer condiţionat, ambientul ar fi o problemă. Toate bune şi frumoase până se defectează sau miros urât. Calitatea aerului în cameră este dat de aparatul de aer condiţionat, care trebuie să îndeplinească unele condiţii esenţiale. Mirosul de mucegai din interiorul aparatului poate creea o stare de disconfort, iar diferenţa de temperatură dintre exterior şi interior nu trebuie să fie mai mare de 10 grade.
Este foarte importantă alegerea aparatului. Acesta nu trebuie să fie nici prea mare nici prea mic pentru volumul apartamentului. Unitatea de măsură este BTU/h şi reprezintă capacitatea aparatului de a extrage un volum de aer/h pentru a-l răci.

Un aparat de capacitate prea mică va merge continuu, dacă este prea mare va face pauze dese, ceea ce va duce la uzura prematură a compresorului. Deci apelaţi la o firmă specializată pentru alegerea unui aparat compatibil cu suprafaţa casei sau apartamentului.
Firma noastră din Ploieşti este specializată pe reparaţii, service şi întreţinere aparate de aer condiţionat, curăţare şi tratament cu substanţe anti-bacteriene, igienizare cu produse de calitate, cu o vastă experienţă în domeniu. Oferim gratuit asistenţă telefonică despre probleme de funcţionare, efectuăm deplasări în Ploieşti şi în tot judeţul Prahova pentru rezolvarea problemelor. Încărcăm aparatele de aer condiţionat cu agent frigorific ecologic, atestat şi verificat, refacem trasee frigorifice cu echipament performant.


Mergi sus